Splošni pogoji

S spletno stranjo www.thtrgovina.com upravlja podjetje Ukor d.o.o.

Podatki podjetja

Polno ime:UKOR d.o.o.
Kratko ime: UKOR d.o.o.
Naslov: Tržaška cesta 443, 1000 Ljubljana
Matična številka: 6015956000
Davčna številka: SI86962639
Osnovni kapital: 7000,00 EUR
TRR: SI56 051008013370278 odprt pri banki A-BANKA d.d.

Podjetje je vpisano v Poslovni register Slovenije na dan 29.8.2011

Splošni pogoji poslovanja in uporabe spletne strani www.thtrgovina.com (v nadaljevanju: Thtrgovina) so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov ter ostalo predpisano zakonodajo za prodajo preko interneta in takšen način poslovanja. Pogoji obravnavajo delovanje Th trgovine, ter poslovni odnos med Ukor d. o. o., (v nadaljevanju: Ukor), registriranimi uporabniki (v nadaljevanju: uporabniki) in kupci blaga ali storitev (v nadaljevanju: kupci).

1. Splošno o Thtrgovini.com

Thtrgovina je spletna stran, na kateri se izvaja spletna prodaja pisarniškega materiali in drugih promocijskih izdelkov.

2. Ponudba in izvor

Ponudba, ki se nahaja na spletni strani se lahko zaradi narave poslovanja dnevno spreminja. Cene posameznega blaga so redne in akcijske cene oz. s popustom.
Ukor d.o.o. odgovarja za kvaliteto blaga ali izvedbo storitve. Za izvedbo storitev ali prodajo blaga in s tem povezanimi morebitnimi pritožbami, je v celoti odgovorna Ukor d.o.o..

Fotografije, slike ali posnetki objavljene v okviru ponudb, so last Ukorja ali njenih dobaviteljev, poslovnih partnerjev ali pa so le zgolj simbolične in ne zagotavljajo natančnih lastnosti izdelka ali storitve ter lahko prikazujejo simbolično ali dejansko storitev, ponudbo, podjetje ali blago.

3. Nakup in račun

Ukor d.o.o. nastopa kot podjetje, ki ponuja blago ali storitve preko interneta.
Kupec znesek plača Ukorju, skupaj z blagom ali storitvijo pa prejme tudi račun.

4. Načini plačil ponudb

Nakup preko Thtrgovine.com je varen, preprost in udoben. Kupec mora poskrbeti, da so njegovi podatki pravilni in resnični, ne glede na način plačila.
Omogočamo naslednje načine plačila:
Plačila po povzetju (Odkupnino paketa lahko Pošti Slovenije ob dostavi plačate z gotovino):
Dostava naročenih izdelkov v naši spletni trgovini se izvede v najkrajšem možnem času in je odvisna od razpoložljivosti izdelkov. Izdelke bomo dostavili na naslov preko dostavne službe Pošta Slovenije, katerega ste navedli ob registraciji oz. nakupnem postopku, priporočamo vam, da navedete naslov na katerem se nahajate v dopoldanskem času. Prav tako priporočamo da napišete mobilno številko, na kateri ste dosegljivi. Telefonska številka je uporabljena zgolj zaradi boljše kvalitete dostave. Paket vam lahko dostavi na naslov, ki si ga zapisal/a ob naročilu, lahko vam ga dostavijo na drug naslov, če vam trenutno tako bolj ustreza, lahko pa ga pusti v Poslovalnici Pošte SLovenije, kjer ga z osebnim dokumentom in s številko paketa prevzameš kar sama.

Plačilo preko predračuna
Uporabnik lahko naroči nakup a tudi preko telefona na št. 031 372 109. Po naročilu se mu na njegov naslov pošlje predračun katerega kupec lahko plača na vsaki pošti ali banki. Po vplačilu naloga se kupcu pošlje izdelek in račun.

V kolikor bi pri plačilu prišlo do kakršnih koli težav se kupci lahko obrnejo na informativni oddelek preko e-mail naslova: info@thtrgovina.com ali preko tel. 031 372 109.
Zgornji načini plačil veljajo pri vseh ponudbah razen, če je drugače navedeno v sami ponudbi.
Pridržujemo si pravico, da pri določenih ponudbah poljubno omejimo načine plačila na samo enega ali poljubno kombinacijo plačilnih načinov. Takšna sprememba bo jasno zapisana pri sami ponudbi.
Naročila se v elektronski obliki shranjeni na strežniku in kupcu dostopni v vsakem trenutku, v njegovem uporabniškem profilu (Moj račun).

5. Cena ponudbe

Cene vseh ponudb blaga ali storitev so vnaprej določene in vsebujejo DDV. Cene veljajo za vse kupce vendar le v času trajanja posamezne ponudbe in v primeru plačil navednih v teh pogojih ter samo na spletni strani thtrgovina.com.

Cene veljajo do trenutka dobave izdelka. Pridržujemo si pravico do spremembe le-teh.
Cene se zaokrožujejo na dve decimalni mesti (1 cent).
Z registracijo obiskovalec/kupec postane uporabnik in pridobi pravico do nakupa ter dostop do vseh podatkov pogodbe na daljavo.
Pogodba na daljavo med ponudnikom in kupcem je sklenjena v trenutku, ko ponudnik potrdi naročilo (kupec prejme elektronsko sporočilo o statusu Naročilo potrjeno). Od tega trenutka so vse cene in drugi pogoji določeni in veljajo tako za ponudnika, kot za kupca.
S plačilom po predračunu kupec sprejme splošne pogoje.

6. Postopek registracije in nakupa na Thtrgovina.com

Da bi uporabnik lahko nakupoval na spletni strani thtrgovina se mora registrirati. Uporabnik poda svoje podatke, elekronski naslov, naslov za dostavo in ostale podatke. Uporabniško ime se dodeli s strani thtrgovine in predstavlja elektronski naslov uporabnika. Prvo geslo uporabnik prejme od Thtrgovine, kasneje pa si uporabnik geslo lahko poljubno spremeni. Geslo se prejme preko elektronske pošte. Z registracijo se uporabniku omogoča nakup. Uporabnik se avtomatično včlani v storitev prejemanja elektronskih novic, kar pa lahko naknadno spremeni v svojem profilu (Moj račun, Nastavitve računa).

 • Za nakup storitve ali blaga je potrebna predhodna registracija.
 • Uporabniku se dodeli uporabniško ime, ki je enako kot njegov elektronski naslov, in geslo (geslo kasneje lahko spremeni). Na svoj elektronski naslov prejme geslo s katerim lahko dostopa do svojega profila.
 • Uporabnik se odloči za ponujeno ponudbo, izbere način plačila in opravi nakup.
 • Ob zaključku ponudbe (po izteku določenega termina ali po nakupu vseh zalog), se ponudba umakne s spletne strani ali se objavi informacija "ni na zalogi".
 • S klikom na "Nakup brez registracije" ali ˝Nadaljuj˝ se prične postopeke nakupa in izbere način plačila ter opravi nakup.
 • Uporabnik lahko v zavihku "Moj račun" opravi vpogled v stanje naročil.
 • Uporabniku se na elektronski naslov pošlje tudi informativno obvestilo o izvedenem nakupu.
 • Nakup je opravljen, ko uporabnik izvede plačilo na pravilen način.
 • Roki za plačilo:
 • pri plačilu na pošti ali drugi ustanovi, ki izvaja plačila - PLAČILO NAJKASNEJE DO VRNITVE POŠILJKE POŠILJATELJU
 • Ukor d.o.o. si pridržuje pravico, da iz kakršnih koli razlogov umakne izdelek ali storitev iz ponudbe.
 • Zloraba nakupa je kazniva.

Po oddaji naročila, kupec prejme obvestilo po elektronski pošti, da je naročilo sprejeto v čakalno vrsto. Kupec ima v roku do odpošiljanja blaga pravico do odstopa od pogodbe na daljavo (naročilo je potrebno preklicati po elektronski pošti na naslov: info@thtrgovina.com). Obvezno je potrebno dopisati številko naročila. Elektronski naslov s katerega opravljate preklic naročila, se mora ujemati z elektronskim naslovom, ki je uporabljen pri potrditvi nakupa. Če kupec naročila ne prekliče, gre naročilo v nadaljnjo obdelavo. Ponudnik lahko za preverjanje podatkov ali zagotavljanja točnosti dobave pokliče kupca na njegovo kontaktno telefonsko številko. Ob potrditvi naročila ponudnik obvesti kupca po elektronski pošti o predvidenem roku dostave. Pogodba o nakupu naročenih artiklov med kupcem in ponudnikom je na tej stopnji nepreklicno sklenjena. Podrobnosti o pogodbi na daljavo so vedno na voljo na strežniku www.thtrgovina.com, kamor naročnik dostopa z uporabniškim imenom in geslom, ki ga prejme ob prvem naročilu. Cene veljajo v trenutku oddaje naročila in nimajo v naprej določene veljavnosti.

7. Varovanje osebnih podatkov

Pri registraciji ali nakupu kupec dovoli podjetju Ukor d.o.o. zbiranje, obdelovanje in hranjenje posredovanih osebnih podatkov v skladu z Zakonom o varovanju osebnih podatkov.
Ukor d.o.o. se zavezuje, da bo skrbno in v skladu z zakonodajo varovala podatke uporabnikov.
Podatki se zbirajo na podlagi osebne privolitve posameznika in za nedoločen čas oziroma, če Zakon o varovanju osebnih podatkov predvideva drugače, za čas kot ga predvideva.

Osebni podatki se zbirajo za namen nemotene izvedbe naročil oz. ponudbe, komunikacijo s kupcem, statistično analizo z namenom izboljšanja delovanja spletnih strani in storitev ter, če se kupec tako odloči, za pošiljanje obvestil, novic in ponudb (preko GSM aparata, e-mail-a, pisno na naslov).

V tem okviru se zbirajo naslednji podatki: IP naslov, osebno ime, naslov stalnega ali začasnega prebivališča, datum rojstva, spol, telefonska številka, naslov elektronske pošte, čas in datum registracije ter arhiv komunikacije s spletno trgovino.

Podjetje Ukor d.o.o. spoštuje zasebnost uporabnikov spletne strani Thtrgovina.com in se zavezuje, da bo pridobljene osebne podatke skrbno varovalo in jih brez privolitve ne bo posredovalo tretji osebi oziroma jih ne bo uporabilo drugače kot izključno za zgoraj navedene namene, razen v primerih, ko bi te podatke zahteval pristojni državni organ, ki bi za to imel zakonsko osnovo in v primeru, da obstaja sum zlorabe pri poslovanju s strani uporabnika spletne strani. Ukor d.o.o. lahko podatke poreduje samo pogodbenemu obdelovalcu podatkov. Vnašanje osebnih podatkov in podatkov za plačilo poteka preko varnega spletnega obrazca, zaščitenega z enakimi ali podobnimi šifrirnimi mehanizmi, kot jih uporabljajo banke in druge zaupanja vredne institucije.

Uporabnik je tudi sam odgovoren za varovanje osebnih podatkov, na način, da poskrbi za varnost svojega uporabniškega imena in gesla ter ustrezno programsko (protivirusno) zaščito svojega računalnika.
Zbirka osebnih podatkov je zavedena na spletni strani informacijskega pooblaščenca (www.ip-rs.si).

8. Komunikacija z uporabniki

Komunikacija z uporabniki Thtrgovina.com poteka preko spletne strani in preko elektronskih sporočil torej preko sredstev komunikacij na daljavo, v izjemnih primerih tudi telefonsko oz. po pošti. Komunikacija z uporabniki poteka tudi preko družabnih omrežij na katerih je registriran profil Thtrgovine.
Uporabnik za določeno ponudbo izve na internetni strani www.trgovina.com ali pa preko oglasnih sporočil v tiskanih, elektronskih ali spletnih medijih.
Ponudba na spletni strani bo sestavljena na način, da bo iz njenega sporočila jasno in razvidno, da gre za ponudbo blaga ali storitev z določenimi popusti, akcijami ali ugodnostimi ter pogoji, pod katerimi bo možno pridobiti določeno ponudbo.

Uporabnik se bo lahko naročil na prejemanje elektronskih obvestil in se od prejemanja tudi na enostaven način odjavil. Obvestila zajemajajo informacije o aktualnih ali bodočih ponudbah, promocijo Thtrgovina.com ter druga oglasna sporočila Thtrgovina.com ali njenih partnerjev. Za prejemanje obvestil se smatra, da je potrebna osebna privolitev in prejemanje ni možno v kolikor pri registraciji uporabnik to ne označi ali se na drug način ne prijavi na prejemanje.

9. Osnovne informacije za uporabnike

Na spletni strani Thtrgovina.com se nahajajo informacije o podjetju, ki upravlja s spletno stranjo. Te informacije so ime in sedež podjetja, kontakti ter druge potrebne informacije, najmanj pa tiste, ki jih zahteva zakonodaja.

Uporabniki bodo našli tudi informacije blaga ali storitev, pogoje dostave, veljavnosti ponudb in ostale informacije.

Uporabniki, ki imajo kakršna koli vprašanja v zvezi s ponudbo lahko ta vprašanja zastavijo preko spletne strani. Preko e-maila, telefonsko ali preko družabnih omrežij. Način zastavljanja bo obrazložen na sami spletni strani, v družbenem omrežju ali drugače. Thtrgovina.com lahko ta vprašanja skupaj z odgovori tudi objavi. V kolikor bo potekala avtomatična objava si thtrgovina pridržuje pravico izbrisa teksta, ki je žaljiv, nezakonit, nemoralen ali kazniv.
Vprašanja in ostali teksti izražajo mnenje njihovega avtorja in thtrgovina.com se od odgovornosti ograjuje.
Vprašanja v zvezi s ponudbami ali druga vprašanja je možno pošiljati preko e-mail naslova info@thtrgovina.com ali zastavljati preko telefonske linije 031 372 109 ob delavnikih med 8. in 16. uro.

10. Pritožbe in spori

Ukor d.o.o. se bo trudila vsako nejasnost, pripombo ali pritožbo razrešiti v čim krajšem možnem času, pri tem pa bo spoštoval zakonodajo (Zakon o varstvu potrošnikov) in se po najboljših močeh trudila doseči dogovor.
Pripombe in pritožbe sprejema administrativni oddelek, obravnava pa jih pravna služba. Uporabnikom je na voljo nekaj kontaktov:

 • pisno na naslov Ukor d.o.o., Tržaška cesta 443, 1000 Ljubljana
 • pisno na elektronski naslov info@thtrgovina.com
 • telefonsko na številko 031 372 109

Postopek obravnave je zaupen. V kolikor dogovor ne bo mogoč je za spore pristojno stvarno sodišče v Ljubljani.

Reklamacije v zvezi s kvaliteto ali izpeljavo same ponudbe se rešujejo med kupcem in Ukor d.o.o..

11. Odveza odgovornosti

Spletna stran thtrgovina.com deluje na način kataloške prodaje blaga in storitev. Kljub trudu za čim večjo točnost in ažurnost ponudbe se lahko zgodi, da se podatki o blagu in storitvi ter ceni spremenijo tako hitro, da jih ne utegnemo popraviti in se še vedno nespremenjeni nahajajo na spletni strani. V primeru naročila za takšno blago ali storitev podjetje kupca obvesti o spremembah in nakup prekliče, oz. mu omogoči preklic naročila ali se dogovori za kakšno drugo možnost. Pridržujemo si pravico do tipografskih napak in napak, ki bi izhajale iz nenamernega nepravilnega delovanja informacijsko-tehničnega sistema thtrgovina.com. Podjetje ne odgovarja za točnost podatkov, vnesenih s strani kupca.

12. Pravice kupca

Smatra se, da je nakup izveden preko Pogodbe na daljavo. Jezik v katerem se sklepa Pogodba je "SLOVENŠČINA".
Kupec lahko zahteva (pisno, po elektronski pošti, po telefonu ali osebno) pogodbo na daljavo in jo lahko prejme po pošti na svoj naslov, v elektronski obliki preko elektronskega sporočila ali jo osebno prevzame na sedežu podjetja.
Kupec ima pravico, da v petnajstih (8) dneh od oddaje naročila podjetju sporoči, da odstopa od naročila, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Če je kupec blago že plačal, mu mora podjetje vrniti plačano kupnino v roku petnajstih (15) dni po prejemu sporočila o odstopu. V vračilo kupnine se ne šteje znesek za opravljeno storitev dostave.
V kolikor je kupec blago že prejel, ima pravico, da v petnajstih (8) dneh od prejema podjetju pisno sporoči, da želi blago vrniti. V petnajstih (8) dneh od pisnega sporočila mora kupec blago, vendar v originalni ambalaži in neodprto, Ukor d.o.o. pa mu mora vrniti plačano kupnino v roku petnajstih (15) dni po prejemu vrnjenega/preklicanega blaga. V vračilo kupnine se ne šteje znesek za opravljeno storitev dostave.

Blago Vam zamenjamo tudi v primeru, če smo Vam zaradi naše napake odposlali napačen izdelek. Kupnino Vam vrnemo takoj po prejetju vrnjenega blaga.

Kupec v celoti krije stroške dostave pri vračilu blaga.

V kolikor Ukor d.o.o. upravičeno sumi, da kupec namenoma opravlja nakup in nato zahteva odstop od naročila, zgolj z namenom, da bi zavajal ali škodoval Ukor d.o.o., kupec ni upravičen do vračila vplačanega zneska.

13. Dostava

Ukor d.o.o, bo blago na naslov kupca dostavil v 1-3 delovnih dni,razen blago ki nosi oznako preveri zalogo. Tako blago pa bo dostavil v roku z internim dogovorom med Ukor d.o.o. in kupcem.
V primerih izjemnega povpraševanja in posledičnega izrčrpanja zalog določenega izdelka z oznakoNa zalogi, si ponudnik pridržuje pravico, da naročen izdelek kljub oznaki dobavi v roku po dogovoru z kupcem

 • Ponudnik bo blago oziroma storitev dostavil v dogovorjenem roku.
 • Pogodbeni partner za dostavo pošiljk je Pošta Slovenije.
 • Strošek pošiljanja je določen in znaša 3,66€ z DDV.
 • Dostava pri nakupu nad 50€ je brezplačna.
 • Naš partner pakete dostavlja v dopoldanskih urah na naslov, vnesen ob oddaji naročila.
 • Ker dostavna služba artikle dostavlja v dopoldanskih urah, se lahko odločite tudi za dostavo na katerokoli drugo ime ali naslov.
 • Če vas v času dostave ni na predvidenem mestu (podjetje, pisarna, itd.), bo dostavljalec pustil sporočilo, na katerem bodo navodila za poznejši prevzem.
 • Če kupec blaga ne prejme v nekaj dneh od odpošiljanja, o tem nemudoma obvesti ponudnika.
 • Ponudnik v tem primeru ugotovi vzroke in o tem obvesti kupca.
 • Pri načinu plačila po povzetju si Pošta Slovenije obračuna nadomestilo v višini 1% od vrednosti oziroma najmanj 0,96 evra.

Poškodbe pri dostavi:
Kupec naj pri prevzemu pošiljke pregleda njeno vsebnost. V primeru poškodb pošiljke kupec celotno pošiljko (paket, zaščitna embalaža, izdelki) vrne na naslov Ukor d.o.o., ta pa mu bo zagotovila nadomestno pošiljko.

14. Osebni prevzem izdelkov

Osebni prevzem izdelkov je mogoč po predhodnem dogovoru z našimi zastopnikom na telefonski številki 031 372 109 od ponedeljka do petka med 8. in 16. uro.
Pred prevzemom je izdelek treba plačati po predračunu, lahko pa vam v pisarni izdamo UPN nalog in plačilo pred prevzemom izvedete v bližnji bančni poslovalnici, z bančnim odrezkom nato izdelek prevzamete pri nas.

Zadnja sprememba splošnih pogojev: marec 2015

To Top